Blokker-Meijer B.V.

is een bloembollen groothandel uit Noord-Holland welke zich heeft gespecialiseerd in  Import, Export, Groothandel en het kleinverpakken van bloembollen, knollen en vasteplanten.

 

 

 

 

 

 

                 


PRODUCTEN:

Wij handelen in alle, op de Nederlandse markt beschikbare, bloembollen waarbij we een onderscheid maken tussen bollen die gebruikt worden voor de zgn. “droogverkoop” (dat wil zeggen bollen die geplant worden in tuinen, bermen en parken) en de zgn. “broeierij”bollen welke worden gebruikt voor de snijbloementeelt.
Wij zijn hoofdzakelijk gespecialiseerd in de verkoop van bollen voor de droogverkoop.
Wij leveren uitsluitend producten die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen zoals voorgeschreven door de USA en Japan.

ACTIVITEITEN:

Wij leveren niet alleen bollen, knollen en vaste planten maar behandelen ze ook met uiterste zorg betreffende temperatuur en luchtvochtigheid in onze klimaatcellen.
Tevens geven wij ze de beste behandeling om ze te vrijwaren van allerlei ziektes zoals u kunt verwachten van een kwaliteitsproduct.
Ook hebben wij de modernste verpakkingsmachines tot onze beschikking om aan uw verpakkingsbehoeften te kunnen voldoen.
Uiteindelijk controleren we al onze producten nogmaals voor verzending naar onze klant.

ALS LAATSTE:

Hopen wij u hierbij een eerste indruk van ons bedrijf te hebben gegeven voor wat betreft de manier waarop we werken en de producten die wij verkopen.
Als één en ander u aanspreekt nodigen we u graag uit contact met ons op te nemen zodat wij al uw eventuele vragen kunnen beantwoorden en/of u een aantrekkelijk aanbod te doen gebaseerd op de dan geldige marktprijzen.
U kunt ons bereiken als volgt:

Telefoon: +31(0)23 5201010
Fax: +31(0)23 5201015

info@mthoolen.com
 

 

 

Boven